UVA, Amsterdam

UVA, Amsterdam
UVA, Amsterdam 1
UVA, Amsterdam 2
UVA, Amsterdam 3
UVA, Amsterdam
UVA, Amsterdam 1
UVA, Amsterdam 2
UVA, Amsterdam 3
Logo_JanSnel
Realisatie Jan Snel
Toepassingsgebied Onderwijs & kinderopvang
Oppervlakte 450 m2
Gebruiksduur > 5 jaar
Plaats Amsterdam

Voor onze opdrachtgever Universiteit van Amsterdam, UvA, bouwden wij een nieuwe collegezaal met ontvangstruimte op het Science Park in Amsterdam. De nieuwe collegezaal, welke ruim 240 zitplaatsen telt, biedt de komende jaren extra ruimte voor grote colleges van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica. De onderwijshuisvesting bestaat uit één bouwlaag, bestaande uit een ontvangstruimte van 150 m², een MIVA toilet, damestoiletten met voorruimte, herentoiletten met voorruimte, een technische ruimte, een werkkast en een collegezaal van ruim 260 m². In totaal beslaat het project ruim 450 m². Het project is door de vakantieperiode heen in ons Movix-styeem binnen 8 weken gebouwd, vanaf grondwerk tot en met oplevering. Bijzonder aan de tijdelijke huisvesting is dat de collegezaal verhoogd is uitgevoerd en trapsgewijs oplopend is. Het tijdelijke gebouw is voorzien van een complete luchtbehandelingsinstallatie.

Overzicht projecten

Sluiten