Themabijeenkomst: Disruptieve innovatie

woensdag 27 september 2017

Hoe innovatief kan uw onderneming zijn?

Op donderdag 5 oktober a.s. organiseert de Vereniging van Verplaatsbare Accommodaties (VVVA) een themabijeenkomst over ‘Disruptieve innovatie’. Wat is de relatie met modulair, flexibel en verplaatsbaar bouwen? Welke mogelijkheden en marktkansen worden door onze branche aangegrepen of juist niet benut?

Keynote speaker is Menno Lanting, een van de experts op het gebied van disruptieve innovatie in Nederland. Hij zal aangevuld worden door Annelies van der Nagel.

Vanaf 14:30 uur bent u van harte welkom bij Meet and C aan de Stationsweg 29 in Gorinchem. Om 15:00 uur zal gestart worden met het programma. Van ongeveer 17:30 tot 19:00 uur zal de middag onder het genot van een hapje en een drankje afgesloten worden.

Vanwege uw affiniteit met de branche is deelname gratis. Wij willen u wel vragen zich hiervoor aan te melden.
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen.

Meer informatie? Neem contact op met de VVVA (Lenneke de Jong/Edward van der Meijden) via 0183-641018 of info@vvva.nl.

Over Annelies van der Nagel: Annelies van der Nagel, mede-eigenaar en conceptontwikkelaar bij Beyond Now en samenwerkingspartner van Platform31, gaat in op de innovaties en actuele ontwikkelingen op de woningmarkt en de relatie met verplaatsbare accommodaties. Tiny housing lijkt in opkomst. Maar hoe duurzaam is deze trend? Hoe ziet de vraag eruit? Waar kan het? Wat zijn de belangrijkste uitdagingen en randvoorwaarden? Welke innovatieve concepten zijn er al? Ondersteund met inspirerende praktijkvoorbeelden belicht Annelies de kansen voor tijdelijke huisvestingsoplossingen op de woningmarkt.

Over Menno Lanting: Menno Lanting geldt als dé expert op het gebied van de impact van digitale technologie op leiderschap, ondernemerschap en hoe wij werken. Hij is veelgevraagd spreker en adviseur. Meer dan 60.000 mensen lazen zijn bestsellers ‘Connect!’ (Managementboek van het Jaar 2011), ’Iedereen CEO’ (Longlist Managementboek van het Jaar 2012), ‘De slimme organisatie’ (2013), ‘Lead with a Tweet (2013) en ‘Olietankers en speedboten’ (Longlist Managementboek van het Jaar 2015). Voor dit laatste boek interviewde hij wereldwijd 100 inspirerende en innovatieve ondernemers en leiders over hun kijk op ondernemen, samenwerken en leidinggeven in het netwerktijdperk. Eerder was hij bijna 10 jaar in diverse managementfuncties werkzaam voor het leiderschapsinstituut de Baak en succesvol internetondernemer.

Sluiten