Themabijeenkomst Circulaire economie

vrijdag 04 november 2016

Draagt u al bij aan de Circulaire Economie?

Themabijeenkomst 22 november a.s. met Thomas Rau als een van de gezichtsbepalende circulaire experts.

Themabijeenkomst Circulaire economie

Keynote speaker is Thomas Rau, een van de gezichtsbepalende circulaire experts. Tevens worden bijdragen verzorgd door Rogier Laterveer en collega’s van de Hogeschool Utrecht (faculteit Bouwkunde). Hoe circulair is verplaatsbaar? Wat is de Nieuwe Cultuur in de Bouwketen? Hoe zorgen we voor ‘Nul op de Meter’? Hoe werkt het concept van ‘Wikihouse’?

Vanaf 14:30 uur bent u van harte welkom bij Meet and C aan de Stationsweg 29 in Gorinchem. Om 15:00 uur zal gestart worden met het programma. Van ongeveer 17:30 tot 19:00 uur zal de middag onder het genot van een hapje en een drankje afgesloten worden. Deelname is gratis wanneer u affiniteit heeft met de branche. Neem voor deelname contact op met de VVVA (Lenneke de Jong/Edward van der Meijden) via 0183-641018 of info@vvva.nl.

Thomas Rau

Thomas Rau
Thomas Rau levert al jaren een grote bijdrage aan de nationale en internationale discussie over duurzaamheid, het gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de architectuur en aan de vraag hoe te handelen in het licht van de huidige grondstoffen schaarste. Bij zijn woorden voegt hij ook daden; met zijn architectenbureau RAU heeft hij diverse innovaties en nieuwe standaarden opgezet op het gebied van CO2-neutraal, energieneutraal en energiepositief bouwen en recentelijk ook voor de circulaire architectuur.

Rogier Laterveer

Rogier Laterveer
Ir. Rogier Laterveer (docent bouwkunde) is docent/onderzoeker bij het Lectoraat Nieuwe Cultuur in de Bouwketen. Hij begeleidt studenten in het one stop-shopafstudeeratelier. Huiseigenaren die hun woning duurzaam willen renoveren weten vaak niet waar ze moeten beginnen. Studenten bouwkunde en bouwtechnische bedrijfskunde ontwikkelen daarom samen met enkele bouwbedrijven een one stop shop-renovatieconcept. Niet alleen energieneutraal, maar ook kostenneutraal.

Sluiten